Oyaide HPSC 3,5 mm stereo mini-3,5 mm stereo mini

Tuotekoodi: Oyaide HPSC 3,5 mm stereo mini-3,5 mm stereo mini-LL
60.00 €
Optiot 490

Tuotetiedot

3,5 mm stereokaapeli kannettavan soittimen ja kuulokevahvistimen kytkemiseen. Pituuden suhteen hyväksyttiin näytöltä eniten saanut mielipide ja asetimme kaapelin valotuspituudeksi 8 cm. Lisäksi on saatavana kolme tyyppisiä pistokemuotoja tukemaan erilaisia ​​tilanteita.

HPSC-sarja on uusi Oyaide Electricin kuulokkeiden ja kannettavien äänikaapeleiden sarja, joka sisältää tarkkuusjohtimet “102 SSC” ja “silkki”. Tarkkuusjohdin "102 SSC" on Oyaide Electricin luoma audiokaapeleiden johdin, joka on jo ansainnut hyvän maineen maailmanlaajuisesti. Teknologian perusta on "mekaaninen kuorinta", joka poistaa fysikaalisesti epäpuhtaudet kuparilangan pinnalta, "luonnollinen timanttisuula", joka tasoittaa kuparilangan pinnan rajaan perustuen eräänlaiseen hapottomaan kupariin. HPSC-sarjan selkeys, jota tukee Japanin maailmanluokan kupari- ja lankavetotekniikka, mukaan lukien valvottu lämpökäsittely kahdesti ja johdon tasaisen halkaisijan perusteellinen valvonta, käsittelyn tarkkuus ± 1 μm tai vähemmän. Se on perusta monenlaisten äänien tuottamiselle.

Tarkkuusjohdin ”102 SSC

Tarkkuusjohtimesta "102 SSC" muodostetun signaalilinjan paksuus on 0,3 Scare. Herkistä yläosista voimakkaisiin alamäkiin, herkkä kuulokkeiden lähtö siirretään uskollisesti ilman pysähtymistä. Suojaan käytetään tarkkuussuojaa “102 SSC”, joka tekee spiraalisuojuksesta erinomaisen joustavan.

"100-prosenttisesti puhdasta silkkilankaa" käytetään sulkemisiin, jotka täyttävät signaalilinjojen ja suojausten väliset aukot, ja punottuihin vaippaihin, jotka peittävät kaapelin pinnan hyödyntäen staattisen sähkön neutraloinnin ominaisuutta. Tämä estää tehokkaasti staattisen sähkön muodostumisen kaapelissa. Staattisen sähkön aiheuttama melu on vähentynyt huomattavasti. Valkoisella ja mustalla mosaiikki tyylikkäällä kaapelivärillä voidaan sovittaa kaikkiin kuulokkeisiin ilman vaivaa.

"HPSC-SS / LS / LL" -sovellusta voidaan käyttää 3.5 stereo-mini-minikaapelina relekaapelina korkearesoluutioisen soittimen tai matkapuhelimen liittämiseen kannettavaan kuulokevahvistimeen.

yksityiskohtaisemmin

kaapeli HPSC-22W (102 SSC)
tulppa Alkuperäinen 3,5 mm: n TRS-minipuhelin (hopea + rodiumpinnoitus)
juottaa SS-47

    Arvostelut

    Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

    Lisää arvostelu